Cosul dvs. este golTELEFON CONTACT PT.INFORMATII - 0756840655


TRANSPORT 15 LEI IN LOC DE 20 LEI !!!5.      Conditii de livrare 

Livrarea produselor se face prin curier rapid, in cel mult 3 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii (prin email sau telefonic) de catre reprezentantul SC Ricami 2006 SRL. Produsele vor fi livrare cu firma de curierat Fan Courier, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pretul transportului, indiferent de locatie si de marimea coletului, este de 15 lei (pretul include TVA). Pentru localitatile in care Fan Courier nu are acoperire, se va percepe suma de 0,8 lei/km + TVA, in plus fata de cei 15 lei. In acest caz clientul are posibilitatea sa ridice personal coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Courier. Pentru coletele care depasesc 1 kg, se va percepe 1 leu+TVA/fiecare kg suplimentar. Pentru a vedea localitatile in care Fan Courier are acoperire, accesati link-ul de pe pagina principala a magazinului, din partea stinga, jos. Factura care insoteste produsele tine loc de contract de vanzare-cumparare, conform legislatiei in vigoare, iar semnarea documentelor insotitoare (factura, document de transport) confirma acceptarea produselor de catre client. Receptia produselor de catre client, se face la data primirii coletului. Daca in acest termen clientul nu semnaleaza in scris(prin posta electronica) nici o problema catre SC Ricami 2006 SRL, coletul se  va considera acceptat de catre acesta. Momentul incheierii contractului intre parti, este considerat momentul livrarii produselor, respectiv semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca fiind conforme cu comanda efectuata. Daca la primirea coletului clientul considera ca produsul nu este corespunzator comenzii efectuate, acesta are la dispozitie maxim 10 zile lucratoare pentru a returna produsul, fara nici o explicatie suplimentara. Pentru produsele care nu se afla in stoc, SC Ricami 2006 SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare catre client, cu acordul prealabil scris, al acestuia. SC Ricami 2006 SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale daune cauzate ambalajului produselor, in timpul transportului acestora catre client.

Exista 2 situatii in care clientul va suporta integral atit valoarea trasportului (15 lei) cit si cea a returului marfii la expeditor (15 lei), respectiv la sediul SC Ricami 2006 SRL:

1. in cazul in care a furnizat o adresa de livrare gresita sau incompleta, si nu a facut nimic pentru corectarea/completarea ei pina la momentul livrarii

2. in cazul in care coletul a fost expediat la adresa indicata de el, la data solicitata de acesta, iar in momentul in care i se livreaza coletul nu-i verifica continutul si nu doreste sa il preia, sub pretextul ca il va ridica de la sediul curierului, neridicindu-l apoi de la sediul acestuia in termen de maxim 10 zile.

In cele 2 cazuri, expeditorul SC Ricami 2006 SRL, are dreptul sa factureze catre client, contravaloarea transportului marfii si a returului acesteia la expeditor (respectiv 30 lei), clientul avind obligatia achitarii acestei sume in termen de maxim 3 zile de la primirea facturii prin posta, mail sau curierat rapid.

 

6.  Modalitati de plata


SC Ricami 2006 SRL pune la dispozitia clientilor sai, urmatoarele modalitati de plata a produselor comandate:

a.      Plata la livrare (ramburs);

 

b.      Plata prin transfer bancar (cu ordin de plata).

Datele necesare efectuarii platii prin transfer bancar sunt:

SC RICAMI 2006 SRL Oradea

CUI – RO18426697

Cont bancar – RO59BACX0000000114807000

Banca – Unicredit Tiriac Bank SA Oradea

 

c. Plata cu cardul, online - dupa finalizarea comenzii vi se ofera posibilitatea de a alege plata cu cardul. Daca doriti aceasta modalitate de plata, va trebui sa apasati butonul "Plateste online prin EuPlatesc.ro" si veti fi directionat catre pagina EuPlatesc.ro;


Despre securitatea sistemului de plata online

    EuPlatesc.ro este un serviciu oferit de către EuroPayment Services SRL. Aceasta are o experienţă din 2004 ca integrator de soluţii de e-commerce şi procesator de tranzacţii online cu carduri bancare.

   EuPlătesc.ro vă oferă un singur punct de procesare on-line a cardurilor, indiferent de banca emitentă, folosind cea mai sigură tehnologie de autentificare, si anume 3DSecure. 

  EuPlătesc.ro dispune de un sistem de gestiune a plătilor electronice efectuate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde in lume, sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacţionare dezvoltat de EuroPayment Services, utilizează soluţii antifraudă avansate, care impreună cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA şi "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, duc la diminuarea riscurilor asociate tentativelor de fraudă electronică. 

   EuPlătesc.ro vă oferă o soluţie de tranzactionare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).


Produsele care se platesc la livrare/ramburs sunt achitate reprezentantului firmei de curierat care va elibera clientului (persoana fizica sau juridica) o chitanta, ca dovada a efectuarii platii. Aceasta chitanta este dovada achitarii contravalorii in numerar a produsului, SC Ricami 2006 SRL nefiind obligat sa elibereze o alta dovada de plata in  numerar.
SC Ricami 2006 SRL isi rezerva dreptul ca in cazul unor comenzi ce depasesc suma de 1000 lei, sa solicite plata in avans, prin transfer bancar. In acest caz, dovada de plata este ordinul de plata care se va transmite societatii prin e-mail sau fax. In cazul platii prin transfer bancar, termenul de livrare se calculeaza de la data la care banca confirma societatii comerciale Ricami 2006 SRL, incasarea sumei achitate de client., si nu de la data confirmarii comenzii de catre reprezentantul SC Ricami 2006 SRL (ca si in cazul rambursului)

spacer

AICI gasiti lista cu localitatile deservite de FAN COURIER

Pentru lista completa click aici...


Produse
Marci produse
Informatii
Plata cu card

TELEFON CONTACT PT.INFORMATII - 0756840655

COMENZILE SE POT FACE ONLINE SI SAMBATA-DUMINICA,
URMIND A FI EXPEDIATE IN CURSUL ZILEI DE LUNI
Pentru comenzile efectuate in zilele lucratoare
pina la ora 12,00, coletul va fi expediat in ziua efectuarii comenzii,
iar pentru cele dupa ora 12,00, coletul se va expedia in ziua urmatoare

PENTRU COMENZI DE PESTE 450 LEI
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT
(Valabil pentru localitatile in care Fan Courier are sediu,
in caz contrar se vor achita doar km suplimentari)


Ghidul tau autentic de shopping.
Website detinut de RICAMI 2006 S.R.L., CIF: RO18426697, Reg.Com: J05/400/2006